6 راهکار قطعی درمان افسردگی بدون قرص

جهت مشاوره تلفنی در زمینه درمان افسردگی

از تلفن ثابت در سراسر کشور با شماره ۲۹۵۲_۹۰۷_۹۰۹ (بدون پیش شماره) تماس بگیرید

پاسخگویی از ۸ صبح تا ۱۲ شب حتی ایام تعطیل

و جهت مشاوره حضوری در تهران با شماره 44055462-021 تماس بگیرید

از آنجایی که افسردگی بیماری شایعی بوده و خیلی از افراد به دلیل هزینه های آن، اقدام به درمان نمی کنند، در این مقاله قصد داریم تا به درمان افسردگی بدون قرص بپردازیم. همچنین خیلی از افراد به دلیل ترس از عوارض داروهای افسردگی، اقدام به مصرف این داروها نکرده و از درمان آن سر باز می زنند. بنابر این ممکن است بسیاری از افرادی که به افسردگی مبتلا می باشند، برای درمان این بیماری اقدامی انجام نداده و آن را پشت گوش می اندازند. در این مقاله ما 6 راهکار موثر در درمان افسردگی بدون قرص را به شما معرفی می کنیم.

راهکارهای موثر در درمان افسردگی بدون قرص

بیشتر بدانید : چگونه افسردگی دوران بلوغ نوجوانان را درمان کنیم؟

راهکارهای موثر در درمان افسردگی بدون قرص چه می باشد؟

از آنجایی که امروزه افسردگی به یکی از بیماری های شایع و جدی در قرن اخیر تبدیل شده است، نیاز است تا برای درمان آن از راه های مختلفی اقدام کرده که یکی از این روش های درمان افسردگی بدون قرص می باشد. البته این موضوع به شدت و مدت این بیماری در فرد بستگی دارد. تحقیقات نشان داده است که تغییر در سبک زندگی فرد می تواند نتایج مثبتی بر بهبود و روند بیماری داشته باشد.

1. برنامه روزانه داشته باشید : افسردگی باعث شده تا انگیزه افراد برای روال زندگی کم شود و آنها به هیچ کدام از کارهای روزانه شان علاقه نشان ندهند. تنظیم برنامه روزانه و تعهد داشتن به آن می تواند در بهبود وضعیت فرد و درمان افسردگی بدون قرص، کمک زیادی نماید. نیازی نیست تا برنامه ای سنگین و خاصی داشته باشید، شما می توانید برای این کار ساعت های مشخصی برای فعالیت های ساده و مفید روزانه خود تعیین نمایید.

2. هدف داشته باشید : زمانی که به افسردگی دچار می شوید، احساس بی ارزشی و بی هدفی زیادی را تجربه می کنید. این تصور که عهده دار هیچ کاری نبوده و در این دنیا هیچ نقشی ندارید ممکن است بدترین حسی باشد که شما تجربه می کنید. برای بهتر شدن این احساس نیاز است تا برای خود اهداف روزانه داشته باشید و به آنها متعهد باشید و یا هدف های کوتاه مدت هفتگی یا ماهانه تعیین نمایید. نیازی نیست تا در این راستا هدف های بزرگی تعیین کنید، از کارهای ساده و هدف های کوچک شروع کنید. مانند خواندن یک کتاب، شرکت در یک کلاس آموزشی و یا کم کردن 2 کیلوگرم وزن در دو هفته.

3. ورزش کردن : یکی از مبارزین در راه درمان افسردگی بدون قرص، ورزش کردن می باشد. ورزش باعث ترشح هورمون اندورفین در بدن شده که به فرد احساس خوبی می دهد. از آنجایی که این احساس موقتی می باشد، با هر بار ورزش کردن مجددا این حس بوجود می آید. ورزش کردن برای سلامت روان و جسم موثر بوده و در درمان افسردگی بدون قرص نقش دارد.

4. داشتن رژیم غذایی سالم : رژیم غذایی خاصی برای درمان افسردگی بدون قرص وجود ندارد، اما خوراکی های سالم و مفید می تواند منجر به سلامتی بدنتان و در نهایت سلامتی ذهنتان شود. سعی کنید به وعده های غذایی که می خورید اهمیت داده و بدین صورت به خودتان اهمیت می دهید و ارزش قائل می شوید.

5. به میزان کافی بخوابید : بیماران دارای افسردگی از میزان خواب کمی برخوردار بوده و این موضوع منجر به برهم خوردن خواب شبانه آنها می شود. سعی کنید از روش های سالم برای به خواب رفتن در طول شب استفاده کرده و خواب کافی داشته باشید که یکی از راه های درمان افسردگی بدون قرص می باشد.

6. مسئولیت های خود را انجام دهید : افرادی که به افسردگی مبتلا می شوند از انجام مسئولیت های روزانه خود شانه خالی می کنند. یکی از روش هایی که منجر به درمان افسردگی بدون قرص می شود، انجام دادن وظایف و مسئولیت های زندگی می باشد. این کار علاوه بر اینکه به بهبود افسردگی منجر می شود، فرد را به باور اینکه ارزشمند بوده و در زندگی مفید و موثر است، نزدیک تر می کند.

نشانه های افسردگی

بیشتر بدانید : معرفی انواع افسردگی | شاخه های افسردگی چیست؟

نشانه های افسردگی در افراد چه می باشد؟

پیش از آنکه به سراغ درمان افسردگی بدون قرص برویم، نیاز است بدانیم که آیا واقعا به افسردگی مبتلا شده و یا تنها به دلیل تغییر در شرایط زندگیمان، بصورت موقت از حال و روز بدی برخوردار می باشیم. افسردگی در واقع یک اختلال خلقی می باشد که با احساساتی مانند غم، اندوه، درماندگی و بی علاقگی همراه می باشد. از آنجایی که ممکن است همه انسان ها در بازه زمانی های مختلفی دچار این نوسانات خلقی شوند و بعد از گذشت چند روز حالشان بهتر شده و به روند عادی زندگیشان برگردند، هر نوع نوسانی، دلیل بر افسردگی نمی باشد.

در واقع افراد افسرده معمولا با این احساسات منفی بصورت مداوم درگیر بوده و دوست ندارند تا به زندگیشان ادامه دهند. آنها همچنین از چیزی و موضوعی در زندگی لذت نبرده و دچار اضطراب و ناراحتی مداوم می باشند. بررسی علائم افسردگی بهترین راه برای تشخیص این بیماری می باشد. اگر خودتان و یا اعضای خانواده خود بیشتر از 3 مورد از این نشانه ها را به مدت طولانی دارید، به احتمال زیاد به این بیماری مبتلا می باشید و نیاز به درمان دارید.

• کمبود انرژی و احساس خستگی مداوم
• بی علاقه شدن نسبت به چیزهایی که زمانی به آنها علاقه مند بودید
• داشتن حس اضطراب، دلشوره و ناراحتی بویژه در ساعات ابتدایی صبح
• حس بی ارزشی
• داشتن احساس گناه دائمی
• اختلال در خواب
• مشکلات تمرکز
• کم شدن حافظه و مشکل در بخاطر سپردن اطلاعات
• تغییرات در میزان اشتها و کم شدن وزن
• فکر کردن به مرگ و خودکشی

به این مقاله امتیاز دهید

جهت مشاوره تلفنی در زمینه درمان افسردگی

از تلفن ثابت در سراسر کشور با شماره ۲۹۵۲_۹۰۷_۹۰۹ (بدون پیش شماره) تماس بگیرید

پاسخگویی از ۸ صبح تا ۱۲ شب حتی ایام تعطیل

و جهت مشاوره حضوری در تهران با شماره 44055462-021 تماس بگیرید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
مشاوره حضوری 02144055462